UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din România Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Presa

  Comunicate de presa
Conferinte de presa
UGIR-1903 in presa
   
     Materiale
 
Ei ne dau. Din nou. Stim sa profitam? citeste»


S-a sfarsit cu "La vie en rose"! (actualizata!) citeste»


Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  COMUNICAT DE PRESA
   
 
   COMUNICAT DE PRESA

2013-03-01
IntalnireIntalnirea Conducerii Ugir-1903 cu Excelenta Sa Doamna Huo Yuzhen, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Populare Chineze in Romania

In data de 1 martie 2013 Excelenta Sa Doamna Huo Yuzhen, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Populare Chineze in Romania a efectuat o vizita de lucru la sediul istoric al UGIR-1903 unde s-a intalnit cu conducerea Confederatiei reprezentata de d-l Marius – EugenOpran, Presedinte si d-l Constantin Vasilescu, Presedinte Executiv. Peparcursul celor 90 de minute de discutii au fost discutate stadiul relatiilor economice dintre cele doua tari si s-au prezentat o serie de propuneri si masuri pe linia intaririi cooperarii intre societatile comerciale membre UGIR-1903 si companii cu capital de stat si privat din Republica Populara Chineza, modalitati de finantare de catre bancile chineze a unor proiecte comune in Romania in domeniile industriei, energiei, serviciilor publice, agriculturii si al infrastructurii, infiintarea unui Forum de afaceri romano - chinez si schimburi de delegatii ale oamenilor de afaceri. Un aspect principal al discutiilor a fost reprezentat de posibilitatile de dezvoltare a parteneriatelor de tip public - privat in domeniile marii infrastructuri, energiei si serviciilor publice din Romania. In acest sens s-a stabilit ca UGIR-1903 sa transmita oficial catre Ambasada Chinei in Romania o lista cu propuneri concrete de proiecte propuse de membrii Confederatiei. Conducerea UGIR-1903 a solicitat sprijin pentru organizarea in viitorul apropiat a unei intalniri intre Colegiul Director al Confederatiei si reprezentanti ai Eximbank China.

Intalnirea s-a desfasurat in atmosfera de incredere si respect reciproc specifica prieteniei tradi?ionale si trainice dintre cele dou? ??ri, reprezentantii UGIR-1903 confirmand recunoasterea si sustinerea la nivelul organizatiei a principiului unei Chine unice, precum si stima si consideratia de care se bucura in Romania poporul chinez pentru marile sale realizari din domeniile economic, social si cultural.

Intalnire
Intalnire
Intalnire
Intalnire
Intalnire
Intalnire
Intalnire 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.